Vállalkozásunk megalapítását egy közel 15 éves szakmai tapasztalat előzte meg, melynek során lakatos, csőszerelő és hegesztői tapasztalatra tettem szert Németországban, valamint Ausztriában. A szakmai tudás maximális elsajátítása után, 2003-ban Magyarországra visszatérve, az EWS- European Welding Specialist diploma megszerzése után, minősített hegesztőként alvállalkozói tevékenységbe kezdtem.

Már az első év végén szükségessé vált a bővítés, 5 fő alkalmazottal és számtalan új eszközzel bővült a vállalkozás. 2007-ben sikeresen megalapítottuk a Mezei.M-Weld Kft.-t, mellyel a tevékenységek száma a folyamatos bővülésnek köszönhetően egyre kiterjedtebb lett. Ennek eredményeként, 2009-ben létrejött osztrák leányvállalatunk, az MM-Weld GmbH.

A magas fokú precizitás elsajátításában, az európai munkatapasztalaton kívül a hazai piacon való megjelenés is hatalmas szerepet játszott. A Csőszer Kft. fővállalkozójaként membránfalak szerelésében, valamint egyéb hegesztési munkálatok kivitelezésében vettünk részt. A Vilkesz Kft.-vel karöltve, Pakson kiviteleztünk többek közt hegesztést és lemezfal szerelést, majd az R&M Kft jóvoltából a GOK-3-on láttuk el a csőszerelési és hegesztési munkálatokat. Eddigi munkánk eredményességének legjobb példája a MOL Nyrt. telephelyein történő kivitelezések ellátása, valamint a Szegedi 2-es számú Kórház távvezetékének felújítása.

Sikerességünk titka a munkatársaink folyamatos továbbképzésében és a technikai felszereltségünk fejlesztésében rejlik. Megrendelőink legnagyobb megelégedettségére nem csak a kivitelezett munka kifogástalan, hanem a ráfordított idő is minimális.

Megrendelőink az alábbi szolgáltatásokat vehetik igénybe:
  • épületgépészeti csőszerelés
  • hegesztéstechnológia
  • csőbilincsek gyártása
  • csőszerelés
  • simító tárcsák gyártása
  • lakatosmunkák