Simító tárcsák gyártása

Ha kivitelezésről van szó, akkor a tökéletes felület megléte elengedhetetlen fontosságú. Ugyanis ha az alapfelület egyeletlen, akkor a további kivitelezési munkálatok megnehezülnek, vagy a későbbiekben merülnek fel komolyabb problémák. Mint minden más esetben, itt is a megelőzés a legfontosabb, épp ezért ma már számtalan olyan eszköz áll rendelkezésünkre, melyekkel a tökéletes alapokat könnyedén tudjuk biztosítani.

Ilyen speciális eszközök például a különböző simító tárcsák, melyeknek a segítségével tökéletesen sima felületeket hozhatunk létre.

Viszont a tökéletes végeredményhez tökéletes gépek szükségesek, ezért már a simító tárcsák gyártása során ügyelni kell a magas minőség és a precizitás biztosítására.

Vállalkozásunk szakmai tapasztalata és magas fokú precizitása garancia a simító tárcsák gyártása alkalmával a magas minőségre és a tartós kivitelre.

A simító tárcsák gyártása a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelő fémlemezek hideg hengerlésével kezdődik. Munkatársaink hozzáértése, valamint saját gyártósorunk megléte az egyedi igények alapján gyártott simító tárcsák előállítását is lehetővé teszi.

simító tárcsák belseje víztaszító festékkel van bevonva, valamint a forgató fülek a fröcskölésmentesség biztosítása érdekében ívhegesztéssel vannak rögzítve.

Munkatársaink az egész ország területéről, valamint a környező országokból is érkező simító tárcsa-megrendeléseket teljesítik, akár egyedi igények alapján is.

Tekintse meg mérettáblázatunkat!


Méret táblázat
Rendeljen a gyártótól olcsóbban
Simító tárcsák gyártása
Tárcsa Méret Forgató fülek L.v. Festve Festék nélkül
Átm.: 945 8 db 3 15.200 Ft/db 14.100 Ft/db
Átm.: 900 8db 3 15.200 Ft/db 14.100 Ft/db
Átm.: 600 4 db 2 11.500 Ft/db 9.700 Ft/db
2db
A simító tárcsa belseje, víztaszító festékkel van bevonva! (szórással) A forgató fülek ív hegesztéssel fröcskölés mentesen van felhegesztve!
Az árak az ÁFA-t nem tartalmazzák!
Gyártó és forgalmazó Mezei. M-Weld Kft Mobil: 06 30/331-6607
Paks, Vadász utca 4 Telefon: 06 75/ 677-503 06 75/315-942
Telephely Paks Birító hrsz.:0269/56 e-mail:info.mezei@gmail.com