A nagyságot hirdető hatalmas épületeken kívül van még valami, ami az emberiség nagyságát mutatja meg. És ez a valami az egész bolygót lefedő óriási csőhálózatokat jelenti. Bár ezek a csövek nem épp esztétikusak, annál inkább praktikusak, ugyanis ezek szállítják a számunka oly fontos vizet, olajat, és minden egyéb szükséges nyersanyagot.

Ezért a technológiai csőszerelés, azon kívül, hogy rendkívül keresett ágazat, rendkívül felelősségteljes is. Elegendő egy elhibázott illesztés vagy rögzítés, és a károk beláthatatlan következményekkel járhatnak.

Vállalkozásunk több évtizedes szakmai tapasztalattal a háta mögött végi el a technológiai csőszerelés kivitelezési munkálatait.

Milyen munkálatokat értünk a technológiai csőszerelés fogalma alatt?
 • hidraulikus vezeték szerelés
 • olajvezeték szerelés
 • gőzvezeték szerelés
 • nagynyomású vízvezeték szerelés
 • tartály szerelés
 • stb…

Professzionális szaktudással rendelkező munkatársaink az ország egész területén, valamint külföldön is vállalják a technológiai csőszerelés tervezési és kivitelezési munkálatainak az ellátását.

Milyen technológiai csőszerelési munkálatokat látunk el?
 • tervezés
 • kiépítés
 • felújítás
 • nyomáspróba
 • anyagvizsgálat
 • varratvizsgálat
 • előregyártás
 • stb…

Szakmai felkészültségük és tapasztalatuk a technológiai csőszerelés területén belül lehetővé teszi, hogy még a megoldhatatlannak tűnő feladatokat is sikeresen ellássuk. Munkatársaink szakmai felkészültsége folyamatosan a meg-megújuló technológiák irányába is fejlődik.

Miért minket válasszon, ha technológia csőszerelésről van szó?
 • szakmai tapasztalat
 • minőségi alapanyagok
 • korszerű infrastrukturális háttér

Hogyan zajlik a csőszerelés?

A csőbélés lehetővé teszi a cső korróziójától, szivárgásától vagy a gyökerekből származó repedések helyreállítását. Ez egy négylépéses folyamat, és lényegében egy cső behelyezése a csőbe. A bélés költséghatékony és kevésbé zavaró, mint a teljes cső cseréje így a csőszerelés hatékonyabb megoldást eredményez. A csőbélés meghosszabbítja a csővezeték rendszer élettartamát, megőrzi az épület szerkezetét, a tájképét, és semmilyen pusztulást nem okoz az ingatlan.

A csőhibák két leggyakoribb típusa a csőkorrózió és a növekvő fagyökerek. Kíváncsi lehet, hogyan korrodál egy öntött vascső? Négy elem együttesen vezet a csövek romlásához: oxigén, fém, víz és ásványi anyagok, amelyek vegyi anyagok. Ez a kémiai reakció felhalmozódásának, az úgynevezett méretezésnek felel meg, amely korróziós halom, amikor az ásványi anyagok, például klorid és kén olyan savakká alakulnak, amelyek elfogyasztják a csövet.

A lefolyócsövön végig folyó vizet gyakran klór fogyasztására kezelik, és ha ez a klór erősen koncentrált, akkor az idővel rozsdásodik. A fák a csőhibák újabb okai- a fák gyökérzetét csövekké növelik, repedéseket okozva. Miért? A fák mindig vizet keresnek a túléléshez, és a csatorna a tökéletes vízforrás.

A következő lépés a cső tisztítása, hogy a bélés tapadjon a csőhöz. A csöveket mechanikus vágókkal tisztítják, amelyek eltávolítják a lepedék képződést és a gyökereket.

A cső tisztítása után a technikusok a bélést epoxiddal telítenek. A bélés külsőjét úgy vágják le, hogy az tapadjon a cső belsőjéhez. A bélés és a cső belsejébe nem kerülhet víz. A bélést ez után áthúzzák a csövön és a belsejében lévő gumihólyagot kibővítik, hogy az epoxi bélés megszilárdulhasson, és hozzátapadjon a házhoz.

Miért fontos a csőszerelés?

 • Javítja a csővezeték teljesítményét és integritását
 • Proaktív módon csökkenti a csővezeték állás idejét, gyorsan reagálva az eszközhiba korai figyelmeztetéseire
 • Az eszközteljesítményadatok központosítása révén jobb együttműködést és megjelenítést biztosít
 • Javítja a munkaerő termelékenységét, miközben csökkenti a biztonsági kockázatokat, az üzemeltetési és karbantartási költséget.

Mennyi idő után van szükségem csőcserére, -szerelésre?

Átlagos ideje körülbelül 5-10 év. Ennek az oka, hogy amíg az epoxidnak hagyjuk megszilárdulni két-öt órán keresztül, ha a tapadási folyamatot nem hajtják végre megfelelően, az epoxi betét elcsúszhat és instabil lehet. Ez annyira stabil, mint a cső, amelyet úgy alakítottak ki, hogy illeszkedjen és ráillessze.

Cégünk teljeskörűen ellenőrizzük és tisztíjuk meg a csöveket, mielőtt felhelyezzük a gyantát és hagyjuk megszilárdulni. Ez biztosítja a szilárd tapadást és teljes illeszkedést. A legtöbb tartós anyagból készült cső élettartama átlagosan körülbelül 30-40 év. A tisztítása, ellenőrzése, a hidraulikus sugárzás, valamint a hézagok rendszeres javítása és cseréje, szivárgások és egyéb károk karbantartási kategóriába tartoznak. Bátran forduljon hozzánk csövek szerelésével, burkolatával vagy karbantartásával kapcsolatos problémákkal kapcsolatban. Bízunk benne, hogy együttműködhetünk minden ügyfelünkkel és az iparág legjobb javítási szolgáltatásait nyújthatjuk önnek.

Miért válasszon minket a csőszerelésre?

Költséghatékony, kulcsrakész csővezeték-javítási megoldásokat kínálunk a biztonságos, időben történő árambiztosítás és a maximális üzemidő biztosítása érdekében. Gyorsan és hatékonyan végezzük a csőszerelést, bilincselést. Az évtizedek páratlan tapasztalata és az innovatív, helyszínen bevált csővezetékjavítási technológiák lehetővé teszik számunkra, hogy gyorsan megválaszoljuk aggodalmait. Biztonságos, megbízható megoldásokat vezetünk be, amelyek környezeti hatásokat és gyorsan helyreállítják a termelést.