Csőbilincsek gyártása

Az élet minden területén találkozhatunk a megfelelő rögzítés biztosításának problémájával. Saját érdekünkben számos területen tapasztaljuk a biztonságos rögzítések szükségességét, melyek életünk megóvásán túl az egyéb értékeink megóvásáról is gondolkodnak. Ilyen biztonságos rögzítések a gépjárművekben található biztonsági övek, a rögzítésekre szolgáló csavarok és hevederek, valamint a csőbilincsek. Utóbbi az építőipar területén belül bír hatalmas jelentőséggel, ugyanis a megfelelő rögzítés nélkül még a legjobb alapokkal rendelkező felépítmény sem maradhat fent tartósan és biztonságosan.

csőbilincsek gyártása során kiemelt fontosságú a magas minőségű alapanyag biztosítása, ugyanis a silány minőség a későbbiekben komoly károkat is eredményezhet.

Vállalkozásunk a szerelés és a gyártás technológiai alapjait évtizedekkel ezelőtt elsajátítva van jelen a csőbilincsek gyártása piacán.

Saját gyártósorunknak köszönhetően megrendelőink legnagyobb megelégedettségére a csőbilincsek gyártása során széles méretválasztékot áll módunkban biztosítani.

Az általunk előállított csőbilincsek lemezvastagsága 1-10mm között van, átmérőjük 25-500 mm-ig terjedhetnek.

csőbilincsek gyártása az alábbi alapanyagokból lehetséges:
  • szénacél
  • szénacél + tűzihorgany
  • saválló acél
  • Szénacél + festés: ebben az esetben egy alapozó réteggel lesznek a csőbilincsek ellátva.

Minden egyes általunk előállított csőbilincsre 2 év garanciát vállalunk.


Méret táblázat