Hegesztés technológia

Hegesztés technológiaBár a hegesztés technikáját már századok óta ismerjük, igazi fejlődése mégis csak a 19. században kezdődött meg. A más néven kohéziós kötés elve a két fém elem atomjai közötti kötés kialakításán alapul, mely a vékony rétegben történő olvasztásnak, vagy alapanyagában hasonló, kémiai töltőanyagnak köszönhető.

hegesztés technológia két, egymással is kombinálható módszerrel valósítható meg:
  • ömlesztő hegesztés és / vagy
  • sajtoló hegesztés

Az ömlesztő hegesztés technológiai eljárás a kohéziós kapcsolat létesítésének azon módszere, melyben a majdani kötés helyén lévő alapanyagokat egy közös fémolvadékká olvasztják – egyes esetekben egy harmadik anyaggal kiegészítve – majd az így kapott olvadékot varrattá dermesztik.

A sajtolóhegesztés technológia a szerkezeti elemek közötti molekuláris kapcsolat erőhatással történő létesítésén alapul, mely az alapanyag ömlesztés kizárásával hozza létre a kapcsolatot.

Vállalkozásunk a hegesztés technológia területén hatalmas szakmai tapasztalattal és professzionális tudással rendelkezve látja el a különböző kivitelezési munkálatokat.

Munkatársaink hegesztés technológiai szakmai tudása, valamint vállalkozásunk technológiai és infrastrukturális háttere a modern kor követelményeinek maximálisan megfelelve elégíti ki minden egyes ügyfelünk egyéni igényeit.

Cégünk a hegesztés technológia területén belül vállal:
  • sajtoló hegesztést és / vagy
  • ömlesztő hegesztést.

Megrendelőink a hegesztés technológiai szolgáltatásunkat az egész ország területén belül igénybe vehetik, akár munkaidőn kívül is.